Gedistilleerd

Gedistilleerde dranken bevatten minimaal 15% alcohol en zijn verkregen door distillatie uit gefermenteerde landbouwproducten.

Gewone en bijzondere dranken

Wij helpen u bij het samenstellen en op peil houden van een assortiment dat past bij de smaak en stijl van uw bedrijf.

Voor ieder een passende wijn

De beste wijnen accentueren de schoonheid van uw gerechten, de beste arrangementen onderstrepen dat.

Wij delen onze kennis

Graag delen wij onze kennis over de hipste cocktails, beste wijnen en bieren en de meest bijzondere ‘special editions’.

Ruime collectie

Op het gebied van gedestilleerde dranken vindt u een ruime collectie bij UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel. Wij hebben werkelijk alles in huis, ook de meest unieke en bijzondere specials. Om optimaal te genieten van uw gedestilleerde drankje is het juiste glas belangrijk en de juiste ambiance. En op de juiste manier gecombineerd, zijn gedestilleerde drankjes een uitstekende combinatie bij bepaalde gerechten.

Whisky

In de collectie van UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel vindt u een uitgebreid aanbod aan de heerlijkste whisky’s. Whisky (gaelic voor levenswater) wordt gedistilleerd uit gegist graanbeslag en gerijpt op houten vaten. In ons assortiment vindt u de beste soorten: single malt en blend. Wij adviseren u graag over de smaken en varianten.

Gin Tonic

Gin Tonic was in de zomer van 2017 het meest populaire drankje. Gin wordt gemaakt door natuurlijke smaakmakers toe te voegen aan uit planten gedestilleerde alcohol, waarbij de smaak van jeneverbes moet overheersen. Als smaakmaker kunnen ook andere kruiden worden toegevoegd. De lekkerste Gin Tonic wordt koud geserveerd in een ideale verhouding van 1:3 tussen gin en tonic. In de collectie van UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel vindt u diverse gin’s, tonic’s en kant en klare cocktails.

Trends

Bij UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van dranken en gedestilleerd. In onze cocktailbar delen we graag onze kennis over het mixen van de meest smakelijke cocktails, maar ook bij u op locatie laten we graag zien hoe deze trendy drankjes worden gemaakt.