UNIK Plaza

Arrangementen

Om ervoor te zorgen dat de dranken die op uw kaart staan ook echt passen bij de smaak en beleving van uw horecaonderneming, hebben wij voor u de mogelijkheid om een persoonlijke proeverij te genieten. In ons pand aan de Simon Vestdijkwei 10A in Leeuwarden hebben wij drie sfeervolle proeflokalen ingericht. Hier kunt u in de juiste, sfeervolle ambiance samen met uw personeel proeven welke wijnen, bieren, whisky’s, cocktails en andere drankjes wij u te bieden hebben. Daarmee helpen wij u om te kiezen welke smaken en merken het beste passen bij uw bedrijf.

Cocktailcorner

In onze hippe en trendy cocktailcorner beleeft u de luxe sfeer van de jetset. Het is de perfecte plek om onze zelfgemaakte cocktails te proeven.

Casa Silva veranda

Het proeflokaal voor onze wijnen ademt de sfeer van een zonnige, mediterrane veranda, waar u de geur van zongerijpte druiven bijna kunt ruiken.

Ierse pub

De donkerbruine sfeer van een Ierse pub is gevangen in deze behaaglijke ambiance. De ontspannen sfeer en de geur van donkere bieren en whisky maken het een uitermate geschikte gelegenheid om te proeven.

Wij brengen u op de hoogte

Trainingen

UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel kan diverse trainingen aanbieden waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw personeel altijd op de hoogte is van de beste technieken, laatste ontwikkelingen en nieuwste trends. Wij informeren uw personeel over de hipste cocktails van het moment, de beste wijnen en bieren en van de meest bijzondere ‘special editions’. Wij trainen uw personeel hoe wijn het beste kan worden geserveerd, welk glaswerk voor welke drank is geschikt, en alle ins-and-outs over de wereld van drank en wijn. Bekwaam personeel is immers een van de visitekaartjes van uw onderneming!

Wijnproeverijen

Voor elke wijnliefhebber is het natuurlijk ontzettend leuk om alles te leren wat met wijn te maken heeft; de verschillende soorten, de smaak van verschillende druiven en wat de ene wijn onderscheidt van de andere. UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel biedt wijnproeverijen aan voor horeca-ondernemers. Zo kunt u zelf ervaren hoe een wijn smaakt en het best tot haar recht komt, en kunt u uw klanten adequaat adviseren.

SWEN-cursus voor personeel

U wilt uw klanten de beste wijnen aanbieden. Daarom is het belangrijk dat u en uw personeel goed geïnformeerd zijn van alles wat hoort bij het maken van wijn. De Stichting Wijn Examens en Normering (SWEN) heeft meerdere cursussen ontwikkeld waarin u informatie krijgt over druivenrassen, wijnstreken, wijn- en spijscombinaties en hoe u verschillende wijnen kunt herkennen en kunt combineren. UNIK Wijnhuis en Drankengroothandel biedt u deze cursussen aan. Ook kunt u daarvoor bij ons examens afleggen en de landelijk erkende diploma’s 1, 2 en 3 behalen.