Voss Water

Voss Water is het meest pure water wat er bestaat. Als heerlijke dorstlesser, of om de smaken in uw mond te neutraliseren. De prachtige glazen fles is tevens een luxe eye-catcher op uw eettafel.

Voss Water

In de puurste waterbronnen van Noorwegen borrelt Voss Water. Dit bronwater komt uit een artesische bron in Iveland. Het water is gefilterd door natuurlijke lagen van rots en zand die het water hebben beschermd tegen blootstelling aan lucht en verontreinigingen. De smaak van Voss is uitzonderlijk zuiver, schoon en fris. Het mooie ontwerp van de fles onderstreept hoe bijzonder dit water is. Voss water Still is leverbaar in glas en hoogwaardig PET plastic en de sparkling varianten (waaronder de bijzondere flavored sparkling smaken) worden in glas geleverd.

Voss Flavored Sparkling Water

Er zijn veel mensen die een manier zoeken om meer water drinken. Met een keuze uit vijf soorten Voss Flavored Sparkling kunt u afwisselen, drinkt u het schoonste water ter wereld, zonder calorieën en zonder suiker.

De volgende varianten worden geproduceerd:

  • Lemon/Cucumber
  • Lime/Mint
  • Raspberry/Rose
  • Strawberry/Ginger
  • Tangerine/Lemongrass
 “Voss water wordt geserveerd aan tafels van veeleisende consumenten, in kamers van de meest prestigieuse hotels, en in de beste restaurants.”