Frisdrank

Frisdranken zijn nog steeds hip en in vele soorten en maten verkrijgbaar. Met de smaak van diverse fruitsoorten en met of zonder prik is de keus enorm, ook als u geen alcohol drinkt.

Gewone en bijzondere dranken

Wij helpen u bij het samenstellen en op peil houden van een assortiment dat past bij de smaak en stijl van uw bedrijf.

Voor ieder een passende wijn

De beste wijnen accentueren de schoonheid van uw gerechten, de beste arrangementen onderstrepen dat.

Wij delen onze kennis

Graag delen wij onze kennis over de hipste cocktails, beste wijnen en bieren en de meest bijzondere ‘special editions’.

Niet alleen alcoholisch

In het assortiment van UNIK Wijnhandel en Drankengroothandel Leeuwarden vindt u niet alleen de beste en meest smaakvolle alcoholische dranken. U vindt er ook een ruim aanbod aan frisdranken in alle soorten en maten, die heel goed samen gaan met diverse gerechten. Wij hebben niet alleen de traditionele frisdranken zoals Cola, Sinas, Cassis, etc. maar ook bijzondere, wat minder bekende, frisdranken zoals Van Kempen en Wostok.

Fruitsappen van Van Kempen

De fruitsappen van Van Kempen zijn lekker en authentiek. Het zijn sapjes waarin de liefde voor fruit wordt geproefd en die absoluut van toegevoegde waarde zijn voor uw drankenassortiment. Het assortiment bestaat uit appel, sinaasappel, appel-peer, appel-kers, druif en tomaat. Ook vindt u bij ons de biologische varianten met appel en sinaasappel. De fruitsappen van Van Kempen zijn puur en zonder toevoegingen en gemaakt door een familiebedrijf van fruittelers. Die oprechte liefde voor fruit proeft u!

Limonades van Wostok

Wostok komt oorspronkelijk uit Rusland, maar verovert in rap tempo de Europese markt. Dit alcoholvrije drankje is speciaal ontwikkeld voor de doorgewinterde cocktaildrinker. De combinatie van excentrieke ingrediënten die toch een perfecte match vormen, is verkrijgbaar in zes bijzondere varianten, die een welkome variatie zijn op de traditionele, vaak erg zoete, frisdranken. Het zijn gecertificeerde, biologische dranken met een hoog gehalte vruchtensap en gezoet met agavesiroop. Met Wostok krijgen uw gasten een meer dan verrassend frisassortiment.